Flere saker om Tsjekkia:
Nyhetsside, Tsjekkia 
Arkiv, alle saker om Tsjekkia 
Tsjekkia
Reise
Tsjekkia satser på løpende turister

Kureren - Den som vil holde seg i form i ferien bør kanskje vurdere å løpe rundt i Tsjekkia. Det sentraleuropeiske landet markedsfører seg som verdens ledende "running destination", med størst antall anerkjente gateløp.
Tsjekkia
Politikk
Sosialdemokratene vil lede koalisjonsregjering i Tsjekkia

Kureren - Regjeringsdanningen i Tsjekkia går framover etter at sosialdemokratiske CSSD på onsdag kveld ble enige om en koalisjonsavtale med protestbevegelsen ANO 2011 og kristendemokratene i KDU-CSL. Nå må de tre partiene kun vedta avtalen internt.
Tsjekkia
Politikk
"Tsjekkias Berlusconi" vinner valget

Kureren - Fra null til 18,7 prosent. Det er bragden til mangemilliardær Andrej Babis, da partiet hans ANO 2011 i går stilte til valg for første gang i Tsjekkia. Nå vil "Tsjekkias Berlusconi" bli jokeren som venstre- og høyresiden må få med på laget for å danne regjering.
Tsjekkia
Politikk
"Ny Berlusconi" kan få makt etter valget i Tsjekkia

Kureren - Etter kritiske måneder med regjeringskrise, korrupsjonsanklager og en maktkamp mellom det tsjekkiske parlamentet og landets egenrådige president, holder Tsjekkia parlamentsvalg på fredag og lørdag. Sosialdemokratene er favoritter, men en tsjekkisk milliardær kan overraske.
Tsjekkia
Politikk
Mot snarlig nyvalg i Tsjekkia

Kureren - Maktkampen mellom det tsjekkiske parlamentet og landets egenrådige president tilspisser seg. President Miloš Zeman har nå den reelle makten i Tsjekkia, men et vidt spekter av politiske partier håper å ta makten tilbake til parlamentet gjennom å tvinge frem nyvalg.

» Tsjekkias nye ekspertregjering trolig kortvarig
» Jirí Rusnok skal danne ekspertregjering i Tsjekkia
» Karlovy Vary girer opp til filmfestivalen
» Tsjekkisk regjering søker ny sjef
» Tsjekkisk president unngår sak om høyforræderi

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no