Om Kureren
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Opphavsrett (copyright)

Alt innhold på Kureren.no er opphavsrettslig beskyttet (har copyright). Du får ikke lagre, distribuere eller gjenpublisere bilder, tekster eller tekstelementer som du finner på internettsidene til Kureren.no. Dette gjelder både kommersiell og ikke-kommersiell bruk (altså også organisasjoner/NGOs). Det eneste unntaket er bilder med "©" særlig merket med "GNU"-lisens.

Vær vennlig å ta denne opphavsmerknaden på alvor. Kureren.no er et nytt medium uten et pengesterkt medieimperium bak seg, og vi er avhengig av at leserne som er interessert i nyhetene og analysene våre faktisk leser dem på Kureren.no. Vi gjentar at dette også gjelder organisasjoner/NGOs. Men du kan selvsagt kopiere artiklenes overskrift og ingress og lenke til originalartikkelen på www.kureren.no. Så dersom du liker det du leser på Kureren.no, stoler vi på din samarbeidsvilje i forhold til å lede lesertrafikken hit, i stedet for å lede den bort fra www.kureren.no. Takk.

Imidlertid er det også mulig å kjøpe innhold fra Kureren.no, både artikler enkeltvis og et abonnement, der du får lisens til å gjenpublisere innhold i henhold til inngåtte avtaler. Dette er trolig rimeligere enn du tror. Les mer på denne lenken.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no