Om Kureren
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Kontakt

Kureren.no er et nyetablert medium, og vi fokuserer alle ressursene på en god redaksjon. Vi er derfor fortsatt ikke bemannet godt nok til å takle for mange henvendelser utenfra, særlig ikke per telefon.

Dersom du har tilbakemeldinger, innspill, ris og ros eller kanskje til og med et debattinnlegg eller en kommentarartikkel, oppfordrer vi deg derfor til å kontakte oss per e-post. Dette gjelder også pressemeldinger og henvendelser angående markedsføring.

Generelle henvendelser
Skriv til post@kureren.no for generelle henvendelser til mediet og selskapet Kureren.no. Hit kan du også sende tilbakemeldinger, innspill, ris og ros.

Debattinnlegg, meninger, kommentarartikler, kronikker, leserbrev, osv.
Dersom du ønsker å bidra til debatten på Kureren.no, bruker du følgende e-postadresse: debatt@kureren.no. Før du sender oss et innlegg eller en kronikk, vennligst les gjennom denne siden: Skriv bidrag.

Henvendelser til redaksjonen
Alle henvendelser av redaksjonell art kan sendes til redaksjon@kureren.no. Dette gjelder nyhetstips og pressemeldinger (men vi ber om at du setter deg inn i vår dekning før du sender oss irrelevante henvendelser). Ikke bruk denne adressen for kommentarer til redaksjonen (se ovenfor).

Markedsføring, reklame, annonser
Dersom henvendelsen din gjelder markedsføring, inviteres du til å skrive til annonser@kureren.no. For priser og vilkår, ligger det meste allerede fritt tilgjengelig på denne siden.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no