Om Kureren
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Skriv bidrag

Kureren-lesere vet mer. Så ja, vi vil gjerne ta imot bidrag fra deg!

Jobber du i Armenia og har en essey på lur om hverdagen i Jerevan? Har du studert opphavet til germanske språk og vil rette opp i noen vanlige misforståelser? Sitter du med en innsikt om den økonomiske utviklingen i Kina du gjerne vil dele med våre lesere? Mener du Kurerens siste analyse fra Spania var misvisende og har bedre forklaringsmodeller? Er du mastergradsstudent og vil dele dine funn med resten av Norge? Er du uenig i analysen til en annen debattant?

Da porten vidåpen for deg! Godt funderte debattinnlegg, analyser, kommentarer og meninger er noe vi vil formidle. Og det er klart at du vet best om det du er spesialist på. Derfor vil vi at du slipper til orde.

Vi vil heve debatten
Kureren har ikke kommentarfelt der folk kan spy ut fornærmelser og usakligheter. Dette er et bevisst valg. Nettdebatten i Norge er generelt usmakelig, noe som er overraskende for dem av oss som er vant til utenlandsk presse. Før vi eventuelt en gang i fremtiden bruker mye ressurser på å sensurere bort 90 prosent av innleggene som kommer i et kommentarfelt, inviterer vi heller deg til å bidra med kvalitetskommentarer og -analyser. Det sier seg selv at kommentarer med personangrep eller vulgært språk havner i spambøtta.

Derfor håper vi at du vil være med å heve nettdebatten i Norge med kvalifiserte innlegg! Og så dét er sagt: Du trenger aldeles ikke å være kjendis eller ha et kjent navn for å delta, heller tvert imot! Og ditt politiske ståsted er selvsagt også likegyldig.

Hvordan bidra?
Noen betingelser er det selvsagt alltid. Hold deg til mellom om lag 250 og 2000 ord (mellom 1500 og 12.000 tegn). Hold deg til emner vi dekker (ikke kjendiseri og sport, for eksempel, se mer om vår dekning her). Vi forbeholder oss retten til lett redigering av bidraget ditt. Kommentaren din skal være ekslusivt sendt til Kureren (og ikke til flere medier samtidig). Vi betaler ikke for bidrag. Du gir oss ekslusiv rett til å publisere bidraget ditt og til å beholde det online i ubegrenset tid.

Har du illustrasjonsbilder til det du skriver om (NB: din egen opphavsrett!), så letter det arbeidet for oss og kan være den avgjørende faktoren for at vi publiserer bidraget ditt. Men det er ingen betingelse. Et bilde av deg er også en fordel, men heller ingen betingelse. Trenger du å være anonym, og du gir oss en plausibel forklaring for dette, vil vi garantere for din anonymitet. Er vi ikke enige i begrunnelsen, publiserer vi ikke bidraget ditt, men vil heller ikke sette din anonymitet på spill.

Bidraget ditt, gjerne med bilder, sender du til debattredaksjonen.

En annen måte du kan bidra med, dersom du bor i utlandet, er å blir leserkorrespondent og sende oss korrespondentbrev med jevne eller ujevne mellomrom. Les mer om hvordan du blir leserkorrespondent på denne lenken.

Dine tanker er ekslusive. Og interesserer det deg, interesserer det oss! Bidra til en hevet debatt på Kureren.no!


Mvh, redaktøren
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no