Om KurerenOm mediet Kureren.no
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Vår dekning

Kureren.no dekker det som klassisk sett er nyheter og analyse av verdensbegivenheter. Vi søker å dekke det vi mener er viktig for en vitebegjærende, norsk leser, og det som vi mener ikke dekkes nok av andre riksmedier.

Tyngdepunktet av vår dekning vil alltid være politikk og økonomi, og Kureren.no tar mål av seg til å bli Norges fremste medium hva angår utenriksstoff. Det er særlig her du vil finne våre gode analyser. Vi tar videre mål av oss å dekke hele verden, ikke bare den engelsktalende, og anbefaler deg dermed også å følge med på våre landsider (hvert land har sin egen nyhetsside).

På innenriksstoff kan vi fortsatt ikke konkurrere i bredde og dybde med andre riksaviser, da vi som gratis nettavis ikke får noen form for pressestøtte. Men vi lover at en grundigere innenriksdekning blir vårt satsningsområde i årene fremover.

For mange er det kanskje særlig iøynefallende det vi ikke dekker. Du har sett riktig dersom du har observert at vi ikke dekker sport, kjendiseri, ulykker, været og forbrukerstoff av type flåttinvasjon og silikonpuppetipps. Vi anser dette markedet som mer enn godt nok dekket av andre mediebedrifter.

Med denne selektive dekningen håper vi å treffe de svært mange nordmenn som etterspør et seriøst medium uten tabloide trekk og med gode analyser på norsk. Og da nordmenn er et av verdens best utdannede og bereiste folk, har det lenge undret oss at ingen andre mediehus har lansert et nettprodukt med en slik dekning før. De finnes tross alt i alle andre land i Europa. Derfor tar vi det stadig flere nordmenn etterspør på alvor, og gir deg denne selektive dekningen. Håper den faller i smak og velkommen som leser!


Mvh, redaktøren
Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no