Om Kureren
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Om nettavisen Kureren

Kureren er en norsk, uavhengig, digital dagsavis som publiseres siden juli 2013. Kureren ønsker å være den norske kvalitetsavisen på nett, uten plusstjenester og med alt redaksjonelt stoff fritt tilgjengelig for våre lesere. Kvalitetsmessig er de store nettavisene på kontinentet forbildet for Kureren, og vi ønsker å bringe disse kvalitetene til norske lesere.

Nettavisen Kureren utgis av det norske mediehuset afrol News, som siden etableringen i år 2000 har hatt en svært internasjonal profil. Derfor er også dekningen til Kureren svært internasjonal. Vi tar sikte på å dekke hele verden, særlig hva angår politikk, økonomi, kultur og samfunn. Sport, kjendiseri og hendelsesjournalistikk er ikke prioritert.

Kureren er uavhengig av politiske partier, organisasjoner og næringslivsinteresser. Vi opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.

I Kureren er det kvalitet som skal telle over kvantitet. Her skal du finne de beste analysene, den beste utenriksdekningen og den mest opplyste debatten.

Om nettstedet Kureren.no
Er du ny på Kureren.no? Vi håper vi har klart å lage en lettforståelig og oversiktlig nettside der du kan manøvrere enkelt.

Er du ute etter de siste nyhetene, vil du stort sett finne den samme strukturen som i andre norske nettaviser: Forsiden presenterer alle de viktigste siste nyhetene. I tillegg finner du de siste reportasjene nederst på forsiden (i "Kurerens magasin"). Vil du ha en større oversikt over alle de siste nyhetene, finner du dem på siden "Bare nyheter".

Vi sorterer nyhetene etter seks hovedkategorier, som alle har sin egen forside, nyhetsside og arkivside. Disse er politikk, økonomi, samfunn, kultur, viten og reise. I tillegg finnes det en egen debattside, med Kurerens ledere og eksterne kommentarer, analyser og debattinnlegg. Du finner alltid lenker til disse kategoriene ("emnene") i menyen øverst på hver eneste side.

Det spesielle ved Kureren er imidlertid landsidene våre. Alle nyheter blir geografisk registrert etter region og land. I menyen øverst på alle sider finner du lenker til alle regionene (Europa, Afrika, osv.), der du finner de siste nyhetene derfra. På hver regionsside finner du også en liste med lenker til alle land Kureren har rapportert fra. På landsidene finner du de siste nyhetene og reportasjene, samt lenke til et arkiv for landet. Se for eksempel Spania-landsiden.

Alle våre nyheter, reportasjer og debattinnlegg blir liggende permanent på nettstedet Kureren.no. Leter du etter en artikkel noen har anbefalt deg eller som du leste for en tid tilbake, har vi gode arkiver som muliggjør deg å finne dem igjen. Det generelle arkivet er ordnet kronologisk, og lister opp hva som er publisert måned for måned. I tillegg har hver kategori (f.eks. kultur) og hvert enkelt land sitt arkiv. Se for eksempel Spania-arkivet.

Landsidene og arkivene våre er unike blant norske nettaviser. Vi håper du bruker et øyeblikk på å ta en titt, for vi er sikre på at du vil finne nytten i disse sidene!

Kureren-lesere vet mer. Velkommen som Kureren-leser!

 

Mvh,
Rainer Chr Hennig
ansvarlig redaktør, Kureren


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no