Om KurerenOpphavsrett
 
Om Kureren.no

Kureren er en uavhengig, norsk, digital dagsavis med hovedfokus på utenriksnyheter og analyse. Kureren opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

ISSN: 1894-1915

Ansvarlig redaktør:
Rainer Chr Hennig

Kommersiell drift:
Pablo Gracia Sáez

Kureren har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Kjøp innhold

Alt innhold på Kureren.no er opphavsrettslig beskyttet (har copyright), og det kan ikke kopieres eller gjenpubliseres av noen (heller ikke organisasjoner/NGOs) uten skriftlig samtykke fra eier.

Men dersom du er interessert i å trykke/gjenpublisere enkelte artikler, analyser eller reportasjer, er det mulig vi kan hjelpe deg til et godt kjøp. Nedenfor finner du en liste med mange priseksempler, men den er selvsagt ikke uttømmende, og begrep som "høyt" og "lavt" opplag er flytende. Ta derfor kontakt med oss for et konkret pristilbud, der du informerer oss om opplag/antall lesere/brukere og konkret bruksområde (gjerne med en lenke).

Vær oppmerksom på at det er en god del innhold vi ikke har rett til å selge videre. Dette gjelder blant annet artikler som er levert fra nyhetsbyråer eller en del andre kilder. Du må derfor alltid oppgi hvilket objekt du ønsker å kjøpe brukslisens til, slik at vi kan forsikre oss om at vi har salgsrettighetene.

Hva angår bilder, er de i de færreste tilfellene salgsvare. Men det betyr ikke at vi ikke kan være behjelpelige med å finne et passende bilde til artikkelen. Spør oss!

Dersom du jevnlig ønsker å gjenpublisere material fra Kureren.no, anbefaler vi en abonnementsordning. Dette vil falle flere ganger rimeligere ut enn kjøp av enkeltartikler. Gi oss informasjon om hva du skal bruke dette til og hvor mange brukere/lesere det er snakk om, så gir vi deg et godt tilbud.

Alle henvendelser vedrørerende kjøp av innhold rettes til kommersiell leder Pablo Gracia Sáez.

 

Liste med priseksempler

   
Artikkel
Reportasje

Internt bruk
(maillister, publikasjoner, etc.)

Få brukere
kr 350
kr 490
Mange brukere
kr 690
kr 950
 
Organisasjoner, NGOs, foreninger
(websider, medlemsblad, etc)
Få brukere/lesere
kr 220
kr 320
Mange lesere
kr 390
kr 550
 
Kompendier, lærebøker, etc.
Lite opplag
kr 950
kr 1290
Stort opplag
kr 1290
kr 1750
 
Blogger o.l.
Få lesere
kr 250
kr 350
Mange lesere
kr 450
kr 590
 
Nettaviser
Få lesere
kr 490
kr 650
Mange lesere
kr 950
kr 1250
 
Papiraviser og tidsskrift
Lite opplag
kr 390
kr 550
Stort opplag
kr 890
kr 1190
 


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no