Flere saker om Storbritannia:
Nyhetsside, Storbritannia 
Arkiv, alle saker om Storbritannia 
Storbritannia
Samfunn | Økonomi
Ulikhetene i Storbritannia eksploderer

Kureren - De fem rikeste familiene i Storbritannia eier mer enn hele den fattigste femtedelen av den britiske befolkningen, avslører en ny rapport i dag. Rapporten viser hvordan ulikhetene i Storbritannia har eksplodert i de siste 20 årene.
Storbritannia
Viten
England (!): 800.000 gamle fotspor funnet

Kureren - For rundt åtte istider siden vandret en menneskelig familie på fem langs det som nå er stranden i Happisburgh i Norfolk i England. Fotspor i stranden dokumenterer det som er det eldste tegnet til menneskelig aktivitet som noensinne er registrert i hele Europa.
Storbritannia
Samfunn
Parlamentet i Skottland har godkjent homoekteskapet

Kureren - I Edinburgh har det skotske parlamentet, med stort flertall, godkjent en reform som gir likekjønnene samme rett til å inngå ekteskap som andre par. Dermed kommer lovgivningen i Skottland nå på linje med situasjonen i England og Wales.
Storbritannia
Politikk
London advarer skottene mot uavhengighet

Kureren - Regjeringen i London fortsetter å kaste seg inn i ordkrigen om Skottlands mulige uavhengighet. Utenriksminister William Hague presenterte i dag en studie som skal vise at skottene vil få mye større utgifter enn nå, særlig i forhold til EU, mens de får mindre innflytelse.
Storbritannia
- Eurokrisen - Økonomi
Storbritannia varsler flere kutt i velferdsstaten

Kureren - På tross av nylige positive nyheter om utviklingen av den britiske økonomien, varslet Storbritannias finansminister George Osborne på mandag ytterligere kutt i den britiske velferdsstaten. Dette skal sikre en bærekraftig vekst og mindre låneavhengighet, heter det.

» Planen for Skottlands uavhengighet er klar
» Nytt britisk atomkraftverk får store statssubsidier
» Britisk Breivik-alliert trekker seg
» El Dorado er nå i London
» Syria-avstemning: Cameron svekket etter nederlag


Kurerens magasin
Reportasjer om Storbritannia
Storbritannia | Innenriks
Debatt
EØS: "Vokt Dem for britene"

Analyse, Kureren - EU-hatet er sterkt og øker raskt i Storbritannia, og ingen bør bli overrasket om britene om noen få år faktisk melder seg ut av unionen og banker på EFTAs dører for å åpne en bakvei inn i EU-markedet. Men i dagens EØS er Norge storebror, og vi er trolig ikke tjent med et britisk medlemskap.

Les mer


Samfunn | Viten
Urbanisme: Villdyrene slår tilbake

Kureren - Villsvinene streifer omkring i Berlin sentrum. En flokk dådyr beiter fredelig i en park i downtown London. I Chicagos forsteder jakter prærieulv på vaskebjørn. Det som høres ut som scener fra en spillefilm om livet etter en katastrofe er allerede realiteten i Europas og Nord-Amerikas grønne storbyer.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no