Flere saker om Portugal:
Nyhetsside, Portugal 
Arkiv, alle saker om Portugal 
Portugal
Reise | Økonomi
Rekordvekst i turisme til Portugal

Kureren - Etter mange år med finanskrise kommer det endelig gode nyheter fra Portugal. I begynnelsen av året har landet har fått en sterk vekst i antall turister. Og dette gir en rekordvekst i reiselivsinntekter, fem ganger høyere enn i nabolandet Spania.
Portugal
- Eurokrisen - Økonomi | Samfunn
Portugal frykter 40 prosents nedgang i befolkningen

Kureren - Det er allerede kjent at Portugal er blitt et utflyttingsland, men nå viser ny tall at perspektivene er verre enn antatt. Antall innbyggere i Portugal kan bli redusert fra 10,5 til 6,3 millioner fram til 2060, melder landets statistiske institutt.
Portugal
- Eurokrisen - Økonomi
Portugal: Over 120.000 forlater landet hvert år

Kureren - Krisen i Portugal er langt fra over. Antallet portugisiske arbeidere som forlater landet nådde en ny årsrekord i fjor, da totalt 121.418 portugisere flyttet til utlandet. Tallet tangerer den tidligere rekorden fra 1966, da 120.000 flyktet fra Salazar-diktaturet.
Portugal
Politikk
Kommunistene gjør comeback i kriserammede Portugal

Kureren - Velferdskuttene til den konservative regjeringen i Portugal gir grobunn for store fremskritt for kommunistpartiet PCP. Etter lokalvalget er kommunistpartiet blitt det tredje største partiet i landet, og nå krever de at Portugals president og regjering går av.
Portugal | Nederland
- Skatteparadiser - Økonomi
Skatteflukt til Nederland fra eurokriselandene

Kureren - Nederland fremstår nå som et av de viktigste skatteparadisene i Europa, og etter hvert som skattetrykket i kriselandene i eurosonen øker, flytter storbedriftene overskuddene sine til postboksfirmaer i Amsterdam. 19 av Portugals 20 største bedrifter har gjort dette, ifølge en ny rapport.

» Spania og Portugal krangler om ubebodde øyer
» Portugal øker arbeidsdagen fra 7 til 8 timer
» Portugals nye regjering lover stabilitet
» Forhandlinger for å redde Portugals regjering
» Portugals regjering nærmer seg kollaps


Kurerens magasin
Reportasjer om Portugal
Portugal
- Eurokrisen - Økonomi
Portugal: Et land til salgs

Kureren - I Portugal vil året 2012 bli husket av en privatiseringsbølge av symboltunge statseide bedrifter: fra flyselskapet TAP, til kringkastingsselskapet RTP, via flyplasser, posten og skipsverftet Viana do Castelo. Og det er mer til salgs.

Les mer

Portugal
Reise
48 timer i Lisboa

Kureren - Lisboa er verdenskjent for fadoen, gamle bygninger med fargerike fliser i fasadene, svingete gater og gamletrikken. Portugals hovedstad har også blitt et populært helgereisemål for nordmenn, og her er noen tips for deg som skal besøke Lisboa i 48 timer - som gjør at du får lyst til å komme tilbake!

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no