Flere saker om Syria:
Nyhetsside, Syria 
Arkiv, alle saker om Syria 
Syria
- Slaget om Syria - Politikk
"Assad-regimet river ned boligene til motstanderne"

Kureren - Det syriske regimet har revet ned hele bydeler der opposisjonen bor. Mellom 2012 og 2013 har regjeringen "på en ulovlig og bevisst måte" revet tusenvis av boliger i byene Damaskus og Hama, med den hensikt til å "straffe lokalsamfunn som er mistenkt for å støtte opprørerne."
Syria | Tyskland
- Slaget om Syria - Politikk
Syrias kjemivåpen uskadeliggjøres i Tyskland

Kureren - Tyskland tar på seg det oppdraget Norge opprinnelig var blitt bedt om å utføre. Utenriksminister Frank-Walter Steinmeier annonserer at kjemikaliene vil behandles i Munster i Nord-Tyskland, da dette var en plikt "ingen kan nekte å utføre."
Syria | Innenriks
- Slaget om Syria - Politikk
Norsk fregatt med i første frakt av kjemiske våpen fra Syria

Kureren - Prosessen med å frakte Syrias kjemivåpen ut for destruksjon er i gang etter at den første lasten med våpenkomponenter i dag har forlatt havnebyen Latakia. Danmark og Norge gjennomførte transporten fra Syria, sammen med deltagelse fra andre land.
Innenriks | Syria
- Slaget om Syria - Politikk
Norsk støtte til syrisk våpendestruksjon likevel

Kureren - Regjeringen og opposisjonen har enet seg om likevel å gi en begrenset støtte til FNs destruksjon av kjemiske våpen i Syria. Det dreier seg i første rekke om hjelp til skipstransport av våpnene med militær eskorte, ifølge utenriksminister Børge Brende.
Syria
Samfunn
Polioutbrudd i Syria kan spre seg i hele Midtøsten

Kureren - Tusenvis av barn i Syria er ikke vaksinert mot polio på grunn av krigshandlingene i landet, og nå fastslås det at minst ti barn er smittet av den nesten utryddede sykdommen. Og med de store flyktningstrømmene i og ut av Syria, er det fare for en epidemi.

» FN-rapport bekrefter bruk av sarin i Syria
» Tyskland henter syriske flyktninger i charterfly
» Også bevis for bruk av klasebomber i Syria
» Bevismengden mot Assad-regimet øker
» Antall syriske flyktninger tidoblet på ett år

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no