Flere saker om Seychellene:
Nyhetsside, Seychellene 
Arkiv, alle saker om Seychellene 
Kina | Seychellene
Reise
Kina øver på visumfrihet, med Seychellene

Kureren - Kinesiske myndigheter er i ferd med å løsne visumbestemmelsene generelt. I dag undertegnet Seychellene og Kina en avtale om visumfrihet, som tolkes som en prøvestein på den nye åpenheten. For Seychellene, betyr dette flere turister fra Kina.
Kultur | Reise
Reisemål: Afrikas ukjente karnevaler

Kureren / afrol News - Det feires karneval i flere afrikanske land, men disse er lite internasjonalt kjent. På Kapp Verde, i Angola, Guinea-Bissau og Mosambik har karnevalet lang tradisjon, men også nykommere som Seychellene kan by på en forrykende fest tilpasset turister.


Kurerens magasin
Reportasjer om Seychellene
Seychellene
Reise
Silhouette, øya menneskene aldri greide å temme

Kureren - Helt siden 1700-tallet har bønder, plantasjeeiere, kolonialister, statsforetak og nå reiselivet prøvd å temme den tredje største øya på Seychellene, Silhouette. Men naturen har alltid vært sterkere og slått tilbake alle forsøk.

Les mer

Seychellene
Reise
Seychellenes kreolske kjøkken: Man tager en blekksprut ..

Kureren - På markedet i Seychellenes hovedstad Victoria får man raskt demonstrert kvantiteten og kvaliteten på råvarene man trenger for en kreativ kreolsk matrett. Fiskearter de fleste aldri har sett før og titalls typer av høyst forskjellige chilier setter scenen.

Les mer

Seychellene

Oppskrifter fra Seychellene: Blekksprutcurry og papayachutney

Kureren - En blekksprutcurry (uten karri!) med kokt brødfrukt er blant de mest typiske tradisjonelle rettene fra det kreative, kreolske kjøkkenet på Seychellene. Vi serverer en frisk chutney av papaya ved siden av, for å balansere den mektige husmannskosten av blekksprut.

Les mer

Seychellene

Oppskrifter fra Seychellene: Fiskecurry med kokosmelk

Kureren - En fiskecurry er en tradisjonell og smaksrik seychellisk matrett. Men kjøkkensjef Ulric Denis lærer oss hans egen moderniserte variant av denne lokale retten, som er blitt oppgradert til internasjonal standard og tilpasset moderne kjøkkener.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no