Kureren - Arkiv, alle saker om Seychellene


 
Om Seychellene i Kureren:
» Forsiden 
» Nyhetssiden


Artikler
» 06.05.2013 - Kina øver på visumfrihet, med Seychellene
» 08.02.2012 - Reisemål: Afrikas ukjente karnevaler




Kurerens magasin
Reportasjer om Seychellene

Seychellene
Reise
Silhouette, øya menneskene aldri greide å temme

Kureren - Helt siden 1700-tallet har bønder, plantasjeeiere, kolonialister, statsforetak og nå reiselivet prøvd å temme den tredje største øya på Seychellene, Silhouette. Men naturen har alltid vært sterkere og slått tilbake alle forsøk.

Les mer

Seychellene
Reise
Seychellenes kreolske kjøkken: Man tager en blekksprut ..

Kureren - På markedet i Seychellenes hovedstad Victoria får man raskt demonstrert kvantiteten og kvaliteten på råvarene man trenger for en kreativ kreolsk matrett. Fiskearter de fleste aldri har sett før og titalls typer av høyst forskjellige chilier setter scenen.

Les mer

Seychellene

Oppskrifter fra Seychellene: Blekksprutcurry og papayachutney

Kureren - En blekksprutcurry (uten karri!) med kokt brødfrukt er blant de mest typiske tradisjonelle rettene fra det kreative, kreolske kjøkkenet på Seychellene. Vi serverer en frisk chutney av papaya ved siden av, for å balansere den mektige husmannskosten av blekksprut.

Les mer

Seychellene

Oppskrifter fra Seychellene: Fiskecurry med kokosmelk

Kureren - En fiskecurry er en tradisjonell og smaksrik seychellisk matrett. Men kjøkkensjef Ulric Denis lærer oss hans egen moderniserte variant av denne lokale retten, som er blitt oppgradert til internasjonal standard og tilpasset moderne kjøkkener.

Les mer




Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no