Flere saker om Luxemburg:
Nyhetsside, Luxemburg 
Arkiv, alle saker om Luxemburg 
Luxemburg
Politikk
Xavier Bettel blir ny statsminister i Luxemburg

Kureren - Den liberale partilederen Xavier Bettel (40) har fått i oppdrag å danne Luxemburgs neste regjering, som vil avløse de konservative etter 34 år ved makten. Bettel skal lede en koalisjon med sosialdemokratene og De grønne. Han blir en av Europas første åpent homofile statsministere.
Luxemburg
Politikk
Etter 18 år: Mot regjeringsskifte i Luxemburg

Kureren - Ingen i Europa har vært statsminister lengre enn Luxemburgs Jean-Claude Juncker. Men etter en spionskandale, fremskutte nyvalg og et dårlig valgresultat for Junckers konservative parti, synes det som om hans 18 år ved makten nå kan ta slutt.
Luxemburg
- Skatteparadiser - Økonomi
Bankkunder i Luxemburg gis 18 måneder

Kureren - Luxemburgske myndigheter gir utenlandske innehavere av bankinnskudd 18 måneder på å bestemme seg om de vil fortsette i landet. I 2015 vil skattemyndighetene i hjemlandet deres få informasjon om innskuddene deres.
Luxemburg
- Skatteparadiser - Politikk | Økonomi
Luxemburg gir opp å forsvare bankhemmeligheten

Kureren - Den luxemburgske finansministeren annonserer at han nå er villig til å lette på hemmeligheten om innskudd i landets banker og tilby informasjon til europeiske skattemyndigheter. Luxemburg har vært under stort press etter Kypros-krisen og "Offshoreleaks".
Luxemburg
- Skatteparadiser - Politikk | Økonomi
Er Luxemburg noe bedre enn Kypros?

Kureren - "Den kypriotiske forretningsmodellen" er et hett diskusjonstema i Europa. Men nå rettes søkelyset også mot eurosonens rikeste land, Luxemburg, der bankvesenet og finanssektoren utgjør en enda større andel av BNP enn på Kypros.


Kurerens magasin
Reportasjer om Luxemburg

- Eurokrisen - Økonomi | Politikk
Europas lilleputtstater dras inn i eurokrisen

Kureren - Småstatene i Europa, tradisjonelt rike skatteparadiser, merker i ulik grad finans- og eurokrisen. San Marino har allerede måttet be om hjelp fra Pengefondet mens andre lever godt videre på taxfreehandel.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no