Flere saker om Kypros:
Nyhetsside, Kypros 
Arkiv, alle saker om Kypros 
Kypros
Debatt | Viten
Kronikk: Historiefagets misbruk på ferieparadiset Kypros

Kronikk, Kureren - Grekerne og tyrkerne på Kypros står fortsatt uforsonlig mot hverandre på den delte øya. Og det vil de trolig fortsette med ettersom nye generasjoner læres opp til uforsonlighet gjennom historieforfalskning i skoletimene. EU har sviktet sin rolle, skriver kronikkforfatter Helge Jensehaugen.
Kypros
- Eurokrisen - Økonomi
Kypros: Det er nå den sosiale krisen kommer

Kureren - Den dramatiske bankkrisen på Kypros i mars og april er over. Men det er nå den økonomiske krisen for folk flest begynner å slå til. Arbeidsledigheten stiger i taket, økonomien krymper i rekordtakt og regjeringen foretar kutt i sosiale tjenester.
Kypros
Økonomi
Knapt flertall for EU-krisepakke på Kypros

Kureren - Kun partiene i den konservative kypriotiske regjeringskoalisjonen stemte for betingelsene i EUs krisepakke i parlamentet i Nikosia i dag. Opposisjonen, derimot, krever en folkeavstemning om Kypros heller bør forlate euroen.
Kypros
Økonomi
Den kypriotiske opposisjonen vil ut av euroen

Kureren - Den sosialistiske opposisjonen på Kypros, som inntil nylig satt ved makten, besluttet i dag å gå inn for at landet skal melde seg ut av eurosonen fremfor å godta betingelsene i EUs og Pengefondets krisepakke.
Kypros
Økonomi
Finanshullet på Kypros øker til 23 mrd euro

Kureren - Den kypriotiske regjeringstalsmannen Christos Stylianides bekreftet i dag rykter om at hullet i landets finanser var på 23 milliarder euro, ikke 17,5 som var utgangspunktet for EUs krisepakke. Talsmannen skyldte på den forrige regjeringen.

» Tyskerne har minst formue i euroland, kypriotene nest mest
» "Kutt på opptil 60 prosent på kypriotiske bankinnskudd"
» "Ikke avbestill reisen til Kypros!"
» Kypros' finansminister går av
» Eurosjef sprer angst om bankavgift i andre EU-land

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no