Flere saker om Libanon:
Nyhetsside, Libanon 
Arkiv, alle saker om Libanon 
Libanon
Reise
Beirut, reisemålet som nekter å forsvinne

Kureren - Midtøsten er nok en gang på randen av kollaps. Hundretusener av syriske flyktninger har strømmet til Libanon, og i den vakre Bekaadalen prøver IS-terrorister å etablere seg fra sine baser i Syria. Likevel blomstrer den evige turistbyen Beirut opp, atter en gang.
Libanon
Politikk
Ny regjering etter 10 måneders kaos i Libanon

Kureren - Alle partiene har nå samlet seg rundt Tammam Salam som ny statsminister, etter at han i over ti måneder har forsøkt å stable en ny regjering på beina. Krigen i Syria har ført til en nærmest permanent krise i Libanon, som er nær ved å bli dratt med i dragsuget.
Syria | Libanon
- Slaget om Syria - Samfunn | Politikk
Libanon har nå 1 million syriske flyktninger

Kureren - Omfanget av den humanitære krisen i Libanon har nå alarmerende nivåer. Med anslagsvis en million syriske flyktninger i landet - det fleste av dem uregistrerte - er Libanon nå det landet i regionen som er hardest rammet av konflikten i Syria.
Libanon
Politikk
Store forventninger til ny regjering i Libanon

Kureren - Den relativt ukjente Tammam Salam er gitt i oppdrag å danne en samlingsregjering i Libanon. Sunnien har det som trengs: Han har ikke uttalt seg negativt om noen grupper, og han er verken for eller imot Assad-regimet i nabolandet Syria.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no