Mer om Libanon i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Libanon, toppsaker
» Beirut, reisemålet som nekter å forsvinne
» Ny regjering etter 10 måneders kaos i Libanon
» Libanon har nå 1 million syriske flyktninger
» Store forventninger til ny regjering i Libanon


Reise
Beirut, reisemålet som nekter å forsvinne

Kureren, 15. april 2015 - Midtøsten er nok en gang på randen av kollaps. Hundretusener av syriske flyktninger har strømmet til Libanon, og i den vakre Bekaadalen prøver IS-terrorister å etablere seg fra sine baser i Syria. Likevel blomstrer den evige turistbyen Beirut opp, atter en gang.
Politikk
Ny regjering etter 10 måneders kaos i Libanon

Kureren, 17. februar 2014 - Alle partiene har nå samlet seg rundt Tammam Salam som ny statsminister, etter at han i over ti måneder har forsøkt å stable en ny regjering på beina. Krigen i Syria har ført til en nærmest permanent krise i Libanon, som er nær ved å bli dratt med i dragsuget.
- Slaget om Syria - Samfunn | Politikk
Libanon har nå 1 million syriske flyktninger

Kureren, 16. april 2013 - Omfanget av den humanitære krisen i Libanon har nå alarmerende nivåer. Med anslagsvis en million syriske flyktninger i landet - det fleste av dem uregistrerte - er Libanon nå det landet i regionen som er hardest rammet av konflikten i Syria.
Politikk
Store forventninger til ny regjering i Libanon

Kureren, 8. april 2013 - Den relativt ukjente Tammam Salam er gitt i oppdrag å danne en samlingsregjering i Libanon. Sunnien har det som trengs: Han har ikke uttalt seg negativt om noen grupper, og han er verken for eller imot Assad-regimet i nabolandet Syria.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no