Flere saker om San Marino:
Nyhetsside, San Marino 
Arkiv, alle saker om San Marino 

Politikk | Økonomi
EØS-døren stenges for Andorra, Monaco, San Marino

Kureren - EU søker en nærmere tilknytning til lilleputtstatene Andorra, Monaco og San Marino og deres totale befolkning på 145.000. Men et fullt medlemskap er ikke aktuelt. Et forslag om å ta landene inn i EFTA og dermed EØS-avtalen, trekkes nå tilbake, ikke minst etter norsk motstand.
San Marino
Politikk
San Marino sier "ja" til EU, men ikke høyt nok

Kureren - På søndag holdt San Marino en folkeavstemning om det lille landet skal søke EU-medlemskap. Midt i den store politiske splittelsen mellom politikerne har litt over 50 prosent sagt ja. Men den lave valgdeltakelsen gjør at resultatet ikke er juridisk bindende.
San Marino
Politikk
Folkeavstemning om EU-medlemskap i San Marino

Kureren - De 33.000 innbyggerne i lille San Marino skal i en folkeavstemning på søndag avgjøre om landet skal starte forhandlinger om et EU-medlemskap. Alt kan skje, siden befolkningen og partiene er svært delt i saken. Og Norge er delvis ansvarlig for folkeavstemningen.
- Eurokrisen - Skatteparadiser - Økonomi
Økonomien i San Marino i fritt fall

Kureren - Ministaten San Marino, omslynget av Italia, er i sitt sjette år med økonomisk tilbakegang og uten å se lys i tunnelen. Fallet skyldes krisen i Italia og at landet har blitt svartelistet av nabolandet som et skatteparadis.


Kurerens magasin
Reportasjer om San Marino

- Eurokrisen - Økonomi | Politikk
Europas lilleputtstater dras inn i eurokrisen

Kureren - Småstatene i Europa, tradisjonelt rike skatteparadiser, merker i ulik grad finans- og eurokrisen. San Marino har allerede måttet be om hjelp fra Pengefondet mens andre lever godt videre på taxfreehandel.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no