Flere saker om Zimbabwe:
Nyhetsside, Zimbabwe 
Arkiv, alle saker om Zimbabwe 
Zimbabwe
Politikk | Økonomi
Diamantsanksjonene mot Zimbabwe heves av EU

Kureren - EU har besluttet å fjerne Zimbabwes statlige gruveselskapet fra listen over selskaper de nekter å gjøre forretninger med, og dermed endt sitt forbud mot import av de kontroversielle rådiamantene fra Zimbabwe. Europas største importør av diamanter, Belgia, jubler over tiltaket.
Zimbabwe
Reise
Zimbabwe skal bygge "Disneyland" ved Victoriafallene

Kureren - Mugabe-regimet i Zimbabwe, som er utsatt for sanksjoner fra Vesten, overrasker med å annonsere at landet skal investere i et stort turismekompleks ved verdensarvstedet Victoriafallene. Konkret planlegges "et Disneyland" ved den viktige turistattraksjonen.
Zimbabwe
Politikk
Mugabe (89) tatt i ed for ny 5-årsperiode

Kureren - Med valgfuskanklagene avvist fra Zimbabwes høyesterett, kunne Robert Mugabe i dag tas i ed som landets president for nok en femårsperiode i en stor seremoni. Selv om afrikanske land nå ber Vesten heve sanksjonene mot Zimbabwe, var det få som ville delta i dagens feiring av Mugabe.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no