Flere saker om Senegal:
Nyhetsside, Senegal 
Arkiv, alle saker om Senegal 
Senegal
Reise
Senegal avskaffer dyrt visum

Kureren - Det nye biometriske visumet til Senegal ble feiret som en teknisk innovasjon da det ble lansert i 2013. Men den dyre og tidkrevende prosedyren viste seg raskt å være mer til bry enn til nytte. Nå blir det avskaffet igjen, per presidentdekret.
Spania | Senegal
Økonomi
Afrikanske land gir bistandspenger til Spania

Kureren - Tidene forandrer seg. Kanariøyene er hardt rammet av krisen i Spania. Regjeringen i Madrid kutter i budsjettene, og nå var et forskningsinstitutt på øyene truet av konkurs. Men hjelpen kom fra Senegal, som redder instituttet etter at kanariske myndigheter ba om bistand.
Senegal | Tsjad
Samfunn
Tsjads tidligere diktator pågrepet i Senegal

Kureren - Den tidligere presidenten i Tsjad, Hissène Habré, som har vært i eksil i Senegal i 22 år, har blitt pågrepet og satt i varetekt mens et søksmål mot ham forberedes. Habré er anklaget for tusenvis av politiske drap og systematisk bruk av tortur mellom 1982 og 1990.
Senegal
Økonomi
Senegalesisk vekst trosser energikrise

Kureren - Det vestafrikanske landet Senegal fremviser fortsatt en formidabel vekst, anslått til 4,0 prosent i år, på tross av at prognosene måtte nedjusteres på grunn av høye priser på importert olje. Veksten skal fortsette, anslår Pengefondet.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no