Flere saker om Qatar:
Nyhetsside, Qatar 
Arkiv, alle saker om Qatar 
Qatar
Reise | Økonomi
Qatar investerer 65 milliarder i turismeboom

Kureren - Turismen til Gulf-staten Qatar boomer som aldri før, med en omsetning på 55 milliarder kroner for den samlede bransjen i fjor. Men ikke uten en pris: Alene de prosjektene som er i gang innebærer investeringer på 65 milliarder kroner.
Qatar
Kultur
Hun utpekes til den mest innflytelsesrike personen i kunstverden

Kureren - Sjeika Al Massaya av Qatar har som oppdrag at hovedstaden Doha blir verdens kunsthovedstad. Og hun er på god vei mot målet. Nå har hun blitt kåret til den mektigste personen i kunstverden foran mange kunstnere, kunstsamlere, kuratorer og gallerieiere.
Qatar | Kuwait
Reise | Samfunn
Gulf-landene planlegger å homoteste turistene

Kureren - Gulf-landene planlegger å teste legningen til reisende til regionen å unngå at homofile slipper inn. Det er Kuwait som har hatt initiativet til dette. Men tiltaket skal også brukes i Bahrain, Oman, Saudi-Arabia, Emiratene og i Qatar, landet som skal organisere fotball-VM i 2022.
Qatar
Samfunn | Økonomi
"VM i Qatar vil koste 4000 arbeidere livet"

Kureren - Verdens arbeidstakerorganisasjon varsler i dag om forferdelige forhold for de 1,2 millioner gjestearbeiderne i Qatar, emiratet som skal organisere fotball-VM i 2022. Hundrevis av utenlandske arbeidere dør på grunn av uverdige forhold hvert år, og forball-VM vil forsterke dette, advares det.
Qatar
Politikk
En fotballgal investor blir ny emir i Qatar

Kureren - Den 61-årige emiren av Qatar annonserte i dag at han overfører makten til sin 33-årige sønn, prins Tamin, kjent for sin store kjærlighet til fotballen og raske penger. Lille Qatar er verdens største eksportør av flytende naturgass (LNG) og storinvestor i den arabiske våren.


Kurerens magasin
Reportasjer om Qatar
Frankrike | Qatar
Samfunn
Qatarstrofe: "Petrodollar og Sarkozy skaffet Qatar fotball-VM"

Kureren - En fransk magasin hevder at landets tidligere president, Nicolas Sarkozy, lederen i det europeiske fotballforbundet (UEFA), Michel Platini, og statsministeren av Qatar, Hamad Al Thani, avtalte stemmekjøp før valget av vertsland for VM i 2022. Skandalen er allerede kjent som Qatargate.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no