Flere saker om Malaysia:
Nyhetsside, Malaysia 
Arkiv, alle saker om Malaysia 
Malaysia
Politikk
Masseprotester mot "valgfusk" i Malaysia

Kureren - Titusener malaysiere har fulgt opposisjonens oppfordring til å protestere mot helgens "stjålne valg". Demonstrantene går i svart, "i sorg over demokratiets død," på tross av politiets trussel om å arrestere alle deltakerne.
Malaysia
Politikk
Malaysias opposisjon raser etter valgnederlag

Kureren - Malaysias statsminister Najib Razak ble i dag gjeninnsatt som regjeringssjef etter at partiet hans vant gårsdagens valg, det 13. i rekken. Opposisjonen raser, og hevder at det var valgfusk og nydesignede valgdistrikter som kostet dem seieren.
Malaysia
Politikk
Malaysias opposisjonsleder føler medvinden

Kureren - På søndag skal det velges i Malaysia, og for første gang siden uavhengigheten har opposisjonen en reell sjanse til å vinne. Opposisjonsleder Anwar Ibrahim merker seg at "vi er i medvind og de [regjeringspartiet] er redde."
Malaysia
Politikk
Mot spennende nyvalg i Malaysia

Kureren - Malaysias statsminister i dag oppløste parlamentet slik at det må holdes nyvalg innen kort tid. For første gang siden uavhengigheten i 1957 har opposisjonen en reell sjanse til å avløse regjeringspartiet Den nasjonale front.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no