Flere saker om Jemen:
Nyhetsside, Jemen 
Arkiv, alle saker om Jemen 
Jemen
Politikk
Jemen blir en føderal republikk med seks regioner

Kureren - Det går sakte med å skape en ny, demokratisk republikk i konfliktfulle Jemen sør på Den arabiske halvøy etter en delseier for den arabiske våren i landet. Men "nasjonaldialogen" er i full gang, og nå har man sikret gjennomslag for at regionene skal få større selvstyre.
Jemen
Økonomi
Jemen inn i WTO etter 13 års forhandlinger

Kureren - Verdens handelsorganisasjon (WTO) godkjente i dag medlemskapet til Jemen i den globale organisasjonen, etter hele 13 år med forhandlinger for å få slippe inn i varmen. Jemens offisielle inntreden i organisasjonen blir ved årsskiftet.
Jemen
Politikk
Nasjonaldialogen i Jemen begynner endelig

Kureren - Jemens nye president Abd Rabuh Mansur Hadi lever opp til kravene og åpnet i går endelig "Den nasjonale dialogen" som skal sikre overgangen til fullt demokrati. Hittil har autoritære krefter rundt eksdiktator Ali Abdullah Saleh klart å stoppe prosessen.
Politikk
FN truer Jemen med sanksjoner

Kureren - FNs sikkerhetsråd fulgte i dag opp rådene fra fredsprisvinner Tawakkul Karman, og truer Jemens overgangsregjering og ekspresident med sanksjoner dersom demokratiseringen fortsatt blir blokkert.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no