Mer om Cuba i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Cuba, toppsaker
» "Siste reisesjanse til Cuba før amerikanerne kommer"
» Raúl Castro advarer om "kampanje mot regimet på Cuba"
» Nå står kubanerne i kø for å teste Internett
» Cuba varsler en ny fase av økonomiske reformer
» Planlagt slutt for Castro-regimet på Cuba


Reise | Økonomi
"Siste reisesjanse til Cuba før amerikanerne kommer"

Kureren, 17. april 2015 - Nå, like før McDonalds og Coca Cola installerer seg på Cuba, boomer turismen til øya som aldri før. Etter at Washington og Havanna varslet en normalisering av forholdet har øya blitt populært blant turistene. Mange ser det som "siste sjanse" før globaliseringen tar også Cuba.
Politikk
Raúl Castro advarer om "kampanje mot regimet på Cuba"

Kureren, 2. januar 2014 - Cubas president Raul Castro advarte onsdag om at revolusjonen, som ble fullbyrdet for 55 år siden, nå står overfor en politisk og ideologisk "kampanje". Målet var en omveltning for å avslutte det sosialistiske systemet øya har levd under i det siste halve århundret.
Samfunn
Nå står kubanerne i kø for å teste Internett

Kureren, 30. august 2013 - På Cuba er Internett fortsatt bannlyst fra private hjem. Men myndighetene åpnet nylig opp for internettkafeer som en eneste mulighet for vanlige borgere til å koble seg opp mot verdensveven. Og selv om prisene er svært høye, har allerede 100.000 kubanere stått i kø for å prøve.
Politikk | Økonomi
Cuba varsler en ny fase av økonomiske reformer

Kureren, 10. juli 2013 - Cubas regjering lover store økonomiske reformer i løpet av 2013 og -14. Dette inkluderer en gradvis privatisering av statlige selskaper og en oppmuntring til utenlandske investeringer på øya for å skape ny teknologi, finansvirksomhet, nye markeder og ny sysselsetting.
Politikk
Planlagt slutt for Castro-regimet på Cuba

Kureren, 25. februar 2013 - Nå er det offisielt. Senest om fem år vil president Raúl Castro, bror til Fidel Castro, trekke seg fra makten på Cuba. Det annonserte presidenten etter at han ble tatt i ed for en ny femårsperiode i det cubanske parlamentet.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no