Flere saker om Aserbajdsjan:
Nyhetsside, Aserbajdsjan 
Arkiv, alle saker om Aserbajdsjan 
Aserbajdsjan
Reise | Økonomi
Aserbajdsjan satser på luksusturisme

Kureren - Aserbajdsjan er kanskje mer kjent for sine oljereserver og menneskerettsbrudd enn for å være et stort reisemål. Men nå vil myndighetene i Baku gjøre noe med dette og ønsker å tiltrekke seg mange flere reisende i de neste årene. Men kun pengesterke turister er velkomne.
Aserbajdsjan
Politikk
Slik jukset Alijev seg til valgseieren i Aserbajdsjan

Kureren - President Ilham Alijev vant, ikke uventet, onsdagens valg i Aserbajdsjan med over 80 prosent av stemmene. Men valget utvikler seg til å bli en pinlig affære for myndighetene i Baku etter hvert som de utspekulerte metodene for omfattende valgfusk begynner å lekke ut.
Aserbajdsjan
Politikk
Intet håp om frie valg i Aserbajdsjan til uken

Kureren - Omsvermet av norske handelsministere og oljekapital, vil Aserbajdsjans autoritære president Ilham Alijev sikre seg gjenvalg på onsdag. Han vil få et stort flertall av stemmene, selv om han knapt har drevet valgkamp og kun sendte sin pressetalsmann til valgdebatten på tv.
Aserbajdsjan
Politikk
Oscar-vinner skal redde valget for Aserbajdsjans opposisjon

Kureren - Aserbajdsjans største filmkjendis, Rustam Ibragimbekov, har blitt nominert til å representere opposisjonen i høstens presidentvalg og konkurrere med den autoritære presidenten, Ilham Alijev. Den populære filmmakeren vil møte store utfordringer.
Aserbajdsjan
Økonomi
Statoil er Aserbajdsjans nest største investor

Kureren - Med en ny storkontrakt i Aserbajdsjan, har Statoil nå blitt den nest største utenlandske investoren i dette autoritært styrte kaukasiske landet. Den store satsningen gjør også Statoil mer avhengig av operasjonene i Aserbajdsjan.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no