Flere saker om Afghanistan:
Nyhetsside, Afghanistan 
Arkiv, alle saker om Afghanistan 
Afghanistan
Politikk
4 av 10 velgere frykter valgfusk i Afghanistan

Kureren - Det er frykt for rekordlav valgdeltakelse under presidentvalget på lørdag i Afghanistan. Og den viktigste grunnen til dette er ikke trusselen om vold fra Taliban, men forventninger om valgfusk. Kandidaten som støttes av president Hamid Karzai seiler opp som storfavoritt.
Afghanistan | USA
Politikk
USA planlegger full tilbaketrekking fra Afghanistan i år

Kureren - USAs president Barack Obama ba i dag forsvarsstaben sin om å forberede en rask evakuering av alle styrker fra Afghanistan innen årets slutt. Ifølge Obama vil USA trekke seg ut av landet dersom en svært forsinket bilateral sikkerhetsavtale ikke skrives under.
Afghanistan | Innenriks
Politikk
Ny strid om norsk Afghanistan-innsats

Kureren - Skal norske styrker bli stående i Afghanistan etter 2014, eller ikke? I motsetning til signaler fra den rødgrønne regjeringen, åpner nå forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) for et lengre engasjement. SV krever derimot at styrkene hentes hjem i 2014.
Afghanistan
Politikk
Afghanistans president mottok CIA-penger i 10 år

Kureren - Afghanistans president Hamid Karzai har bekreftet at hans kontor mottok penger fra den amerikanske regjeringen, kort tid etter at avisen 'New York Times' rapporterte om millionutbetalinger fra CIA i minst ti år.
Afghanistan
Samfunn
Rekordstor opiumsproduksjon i Afghanistan

Kureren - Opiumsproduksjonen i Afghanistan øker for tredje år på rad, viser nye tall. Landet har i år en rekordhøy opiumsproduksjon, til tross for mange års innsats fra det internasjonale samfunnet og regjeringen i Kabul på å bekjempe dette.


Kurerens magasin
Reportasjer om Afghanistan
Afghanistan
Kultur
Den pulveriserte verdensarven i Afghanistan

Kureren - Taliban ødela i årevis mye av den rike kulturarven i Afghanistan, som de gigantiske buddhastatuene i Bamiyan i 2001. Men det ser ut til at en forbannelse forsetter å hvile over den kulturelle arven i Afghanistan. Nå forbedrer kinesiske ingeniører rivingen av en gammel, og verdifull buddhistisk klosterby.

Les mer


Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no