Flere saker om Bulgaria:
Nyhetsside, Bulgaria 
Arkiv, alle saker om Bulgaria 
Bulgaria | Italia
Politikk
Bulgaria kan redde Berlusconis politiske fremtid

Kureren - Valget til EU-parlamentet kan gi Silvio Berlusconi en uventet redning fra problemene i Italia. Berlusconi er invitert til å stille som kandidat for et bulgarsk parlamentssete, og slik kan han også unngå den politiske utestengningen og rettsforfølgelsen i Italia.
Bulgaria
- Slaget om Syria - Politikk
Bulgaria: Lukkede mottak også for syrere med asyl

Kureren - Etter at Bulgaria plutselig ble konfrontert med en større flyktningstrøm fra Syria, er regjeringen blitt presset til å ta i bruk tøffe tiltak. Nå bygges det lukkede asylmottak for syrere, inkludert for dem med innvilget asyl. Samtidig reises det en mur langs grensen mot Tyrkia.
Bulgaria
Samfunn
Bulgaria vil bygge mur mot Tyrkia

Kureren - Den bulgarske regjeringen "er i panikk" på grunn av en sterkt økende innvandring til landet, ifølge nasjonale medier. Derfor foreslår den nå å bygge en 30 kilometer lang mur langs grensen mot Tyrkia, der de fleste flyktningene klarer å komme seg inn i landet.
Bulgaria
Politikk
Bulgarias protester: Politikerne kupper folket

Kureren - Etter at politikernes sommerferie var over, var det i dag igjen blitt innkalt til stordemonstrasjon foran parlamentet i Bulgaria. Men denne gangen var det de politiske partiene selv som kuppet demonstrasjonen, med grupper mot og for regjeringen.
Bulgaria
Politikk
Storprotest skal blokkere parlamentet i Bulgaria

Kureren - Demonstranter forbereder mottakelsen av bulgarske politikere, som i dag kommer tilbake på jobb etter sommerferien. Siden juni har det vært organisert massedemonstrasjoner i Bulgaria, men i dag er også opposisjonspartiene med på å prøve å blokkere parlamentet.

» Protestene i Bulgaria tar ingen ende
» Vanskelig å danne regjering etter valget i Bulgaria
» Jevnt foran helgens valg i Bulgaria
» Telenor kjøper Bulgarias nest største mobiloperatør
» Tsjekkisk energigigant i trøbbel

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no