Flere saker om Algerie:
Nyhetsside, Algerie 
Arkiv, alle saker om Algerie 
Algerie
Politikk
Opposisjonen boikotter presidentvalget i Algerie

Kureren - Algeries president Abdelaziz Bouteflika (76) er så syk at han ikke kan opptre offentlig, men nå vil han velges til en fjerde periode ved makten. Derfor varsler fire opposisjonspartier, to av dem sekulære, at de boikotter presidentvalget for første gang i landets historie.
Algerie
Politikk
Algerie: "Dødssyk president" kort tid før valget

Kureren - Familien flokker seg om sykesengen til Algeries president Abdelaziz Bouteflika på et sykehus i Paris etter en ny, plutselig innleggelse. Informasjonen er knapp, og algeriere kan bare spekulere i hva som vil skje under presidentvalget, som er planlagt avholdt i april.
Innenriks | Algerie
Samfunn | Økonomi
Statoil: Sikkerhetstiltakene ved In Amenas sviktet

Kureren - Statoil la i dag frem sin granskningsrapport om terrorangrepet mot In Amenas i Algerie. Rapporten avslører at Statoil stolte for mye på det algeriske militæret hva angår sikkerheten og ikke i stor nok grad hadde foretatt egne sikkerhetsanalyser.
Algerie
Politikk
Presidentens helse skaper debatt i Algerie

Kureren - Den alvorlige helsetilstanden til Algeries mangeårige president Abdelaziz Bouteflika (76) skaper debatt i det skjulte om landets politiske fremtid. Bouteflika har ligget på sykehus i Frankrike siden 27. april etter et slag.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no