Mer om Sør-Korea i Kureren:
» Forsiden 
» Arkivsiden 
Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.

Sør-Korea, toppsaker
» Sør-Korea lokker med ville matopplevelser
» Nord- og Sør-Korea enige om å gjenåpne Kaesong
» Nord- og Sør-Korea forhandler gjenåpning av grensepark
» Nord-Korea stenger grensen for sørkoreanske arbeidere
» Nord-Korea retter skytset mot mål i USA og Sør-Korea
» Sør-Koreas nye president tatt i ed


Kultur | Reise
Sør-Korea lokker med ville matopplevelser

Kureren, 12. april 2015 - Det er ikke mange land som markedsfører seg med stekte biller og levende blekksprut som menyforslag til undrende vestlige (og østlige) turister. Sør-Korea har imidlertid kultur for å være humørfylt og uskvetten i matveien.
Politikk | Økonomi
Nord- og Sør-Korea enige om å gjenåpne Kaesong

Kureren, 14. august 2013 - Etter en ny runde med forhandlinger, som Seoul beskriver som "endelige", har Nord- og Sør-Korea kommet frem til en avtale for å gjenåpne den felles industriparken Kaesong. Sør-Korea avkrevde Nord et løfte om at de aldri skal stenge industriparken ensidig igjen.
Politikk
Nord- og Sør-Korea forhandler gjenåpning av grensepark

Kureren, 5. juli 2013 - Nord-Korea har godtatt Sør-Koreas forslag om å holde samtaler om det økonomiske samarbeidsprosjektet Kaesong industripark. For få uker siden mislyktes forhandlingene. Parken ble stengt i april, da Nord-Korea stengte grensen for sørkoreanske arbeidere.
Politikk | Økonomi
Nord-Korea stenger grensen for sørkoreanske arbeidere

Kureren, 3. april 2013 - Som et ytterligere skritt i krigsretorikken mot Sør-Korea, har regimet i Pyongyang annonsert at de vil stenge adgangen for sørkoreanske arbeidere ved industriparken Kaesong. Kaesong administreres i felleskap av de to koreanske statene.
Politikk
Nord-Korea retter skytset mot mål i USA og Sør-Korea

Kureren, 26. mars 2013 - Pyongyang-regimet kunngjorde i dag at de har utplassert raketter og langtrekkende artilleri, og at de retter skytset mot mål i Sør-Korea og amerikanske militærbaser på fastlandet og i Stillehavet, som Guam og Hawaii.
Politikk
Sør-Koreas nye president tatt i ed

Kureren, 25. februar 2013 - Park Geun-hye ble i dag tatt i ed som Sør-Koreas første kvinnelige president. President Park lovte koreanerne å "åpne en ny æra av håp" i innsettelsestalen foran 70.000 fremmøtte i Seoul i dag.

Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no