Flere saker om Paraguay:
Nyhetsside, Paraguay 
Arkiv, alle saker om Paraguay 
Paraguay
Politikk
Geriljagruppe "erklærer krig" i Paraguay

Kureren - Bare dager etter at Paraguays nye president Horacio Cartes ble tatt i ed, ble fire private vakter og en politimann drept i en attentatbølge. Politiet mener de ansvarlige for aksjonene er Ejército del Pueblo Paraguayo (EPP), en geriljagruppe som står bak 31 politiske drap siden 2008.
Paraguay
Politikk
Politisk nybegynner tiltrer som Paraguays president

Kureren / Agência Brasil - Horacio Cartes (57) ble tatt i ed som Paraguays nye president i dag og er en politisk novise. Han har aldri stemt før i år, da han stemte på seg selv, selv om det er obligatorisk å stemme i Paraguay. Cartes vant valget for det autoritære "Partido Colorado", der han har vært medlem siden 2009.
Paraguay
Politikk
Mangemilliardær blir ny president i Paraguay

Kureren - Høyrekreftene tar over i Paraguay, der milliardæren Horacio Cartes fra det autoritære "Partido Colorado" vant gårsdagens valg. Cartes har ingen politisk erfaring, og er mest kjent for anklager om hvitvasking og en fengselsdom for skattesvindel.
Paraguay
Politikk
Paraguay avholder "verdens mest overvåkede valg"

Kureren - Valgkampen er avsluttet i Paraguay, og landet forbereder seg til nasjonale valg på søndag, med en massiv overvåkning fra internasjonale observatører. Valget er avgjørende for om Paraguay gjenopptas i det regionale samarbeidet, der landet ble ekskludert i 2012.

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no