Flere saker om Palestina:
Nyhetsside, Palestina 
Arkiv, alle saker om Palestina 
Palestina
Kultur
"Århundrets arkeologiske funn" i Gaza

Kureren - I sjøen utenfor Gaza har en lokal fisker funnet en 500 kilo tung gresk bronsestatue av guden Apollon. Statuen på 1,8 meter er fra mellom 400-100 f.Kr. Funnet har en stor historisk betydning da det ikke finnes andre eksempler av klassiske greske statuer i denne størrelsen som ikke er laget i stein.
Palestina
Samfunn
"Arafat ble ikke drept med polonium"

Kureren - Russiske eksperter, som har undersøkt de ekshumerte restene etter den palestinske lederen Yasir Arafat, konkluderer at det ikke er spor av den radioaktive giften polonium i kroppen hans. Samtidig mener sveitsiske forskere å ha funnet bevis på det motsatte.
Israel | Palestina
Politikk
Før fredsforhandlingene: Israel godkjenner nye bosetninger

Kureren - Bare tre dager før de nye fredsforhandlingene mellom Israel og Palestina har Israels boligminister Uri Ariel annonsert at han har godkjent byggingen av mer enn tusen nye boliger i bosetninger på den okkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem.

Politikk
Kina vil mekle mellom Israel og Palestina

Kureren - Det nye lederskapet i Kina vil styrke landets diplomatiske rolle: Kina ønsker å mekle i den israelsk-palestinske konflikten. Denne uken reiste både Palestinas president Mahmoud Abbas og Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Kina.
Israel | Palestina
Politikk | Samfunn
Israel "mishandler" fengslede palestinske barn

Kureren - Etter at Unicef i en rapport i dag kritiserte Israel for "systematisk mishandling av barn under arresten, transporten og forhørene i varetekt," har myndighetene gått med på å endre rutinene. Rapporten avdekker torturliknende metoder.

» Gaza Maraton avlyst: Kvinner fikk ikke delta

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no