Flere saker om Albania:
Nyhetsside, Albania 
Arkiv, alle saker om Albania 
Albania
Samfunn
Hundrevis rammes av "cannabisepidemi" i Albania

Kureren - Å dyrke cannabis er ikke så enkelt, sies det i Albania. Der er flere hundre innlagt på sykehus på grunn av skader i forbindelse med planting, høsting og foredling av cannabis, ifølge lokale leger. Men det isolerte produksjonsstedet er ikke blitt nærmere undersøkt.
Albania
Debatt | Politikk
Albania: "Eit ja til EU fordi nei til Hoxha"

Debatt, Kureren - Det er lett å forstå korfor albanarar så inderleg ønskjer seg EU-medlemskap, skriver Mads Opheim, leiar i Ungdom mot EU. Men dei samme grunnane som gjelder for norsk neiside, gjelder også for eit av Europas fattigaste land, legger han til.
Makedonia | Albania
Politikk
Grønt lys for Albania og Makedonia i EU

Kureren - Albania og Makedonia er ett skritt nærmere for å bli EU-medlemmer. Etter en lang evaluering har EU-kommisjonen i dag konkludert med å anbefale at Albania får status som kandidatland, mens den ber om å starte samtaler med Makedonia.
Albania
Politikk
Opposisjonsseier ved valget i Albania

Kureren - Etter at over 80 prosent av stemmene er talt opp etter søndagens valg, er det klart at det blir et maktskifte i Albania. Alliansen av 37 opposisjonspartier på venstresiden har en svært klar ledelse, og sosialdemokraten Edi Rama blir trolig landets nye statsminister.
Albania
Politikk
EU-tilnærmingen står på spill når Albania går til valg

Kureren - Albanerne går til valg på søndag. En rotete valgprosess med anklager om valgfusk har økt spenningsnivået i landet. Ikke bare velgerne krever demokratiske fremskritt, også EU truer med å fryse Albanias medlemskapsforhandlinger dersom valget ikke holder en høy standard.

» Tsjekkisk energigigant i trøbbel

Toppsaker nå
Det er ikke publisert artikler i denne seksjonen enda.


Nyheter | Arkiv | Om Kureren | Annonsér | Skriv bidrag | Kontakt 

Kureren er en uavhengig nettavis som opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.
Ansvarlig redaktør: Rainer Chr Hennig. Utgiver: Mediehuset afrol News. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Kureren.

    Tips og andre henvendelser: post@kureren.no